Restaurant Discret 1

Pe drumul spre serviciu, pe strada Mihai Eminescu, am remarcat un restaurant grecesc relativ recent deschis. Mi-am dat seama imediat că este de origine grecesc pentru că pe lângă steagul grecesc avea și D-ul din „Discret” făcut cu Δ (delta mare). Restaurantul se pare că are și site propriu. Există rețea wifi și prize de tensiune cam la toate mesele de la ferestre din ce am remarcat.

Fiind în perioadă de post am întrebat ce mâncăruri de post au și am găsit o ciorbă de linte și papoutsakia de post (un soi de vânătă umplută de obicei cu carne și alte legume, acum fără carne).

Din partea casei am primit niște măsline excelente, mustoase și gustoase. Pita a fost rumenită frumos și miroase a cărbuni.

Ciorba a fost cea mai bună ciorbă de linte pe care am mâncat-o vreodată. Țin să menționez că am mai mâncat ciorbă de linte în restaurante libaneze sau cu specific oriental în general. La fel și pita.

Papoutsakia a fost și ea bună.

Prețuri :

Ciorba – 12 lei
Papoutsakia – 22 lei
Pita – 5 lei

 

WP_20130401_002

 

WP_20130401_003

One comment on “Restaurant Discret

  1. Reply Popovici Andreea iul. 9, 2013 18:36

    Pacat ca numai este grecesc. Am aflat ca s- au mutat in Pipera – Str. Drumul Bisericii nr 11 si au si o terasa superba pe malul lacului Acum se numeste Amvrosia. Am fost si am ramas impresionata de gratarul specific grecesc unde am mancat cel mai bun miel la protap. Va recomand din tot sufletul sa mergeti. Chiar merita.

Leave a Reply